Gwen Vergouwen

Gwen Vergouwen

Gwen Vergouwen

Gwen Vergouwen

Gwen Vergouwen is 45 jaar en een geboren en getogen Kalmthoutenaar. Als leerkracht geschiedenis en gids in het Red Star Line Museum weet hij op een positieve manier om te gaan met de uitdagingen van onze diverse samenleving.
Gwen ijvert voor een gemeentebestuur dat mensen actief helpt bij het ontwikkelen van nieuwe woonvormen zoals intergeneratiewoningen, woonerven, co-housingsprojecten, parkwoningen en stapelhuizen. Dit kan duurzaam en kwaliteitsvol voor zowel de jongere(n), de single, de kroostrijke gezinnen, de oudere(n), de rijkere, de minder welgestelde(n), de creatieve en de inventieve Kalmthoutenaar. Hoe diverser de woonvorm, hoe levendiger de gemeenschap, hoe rendabeler de investering.
Gwen kiest voor een gemeentebestuur dat een effectief en efficiënt mobiliteitsplan uitwerkt om wonen, werken en (be)leven te versterken: echte bredere fietspaden, gemeentelijke laadpalen op strategische plaatsen, veiligere wegen en spoorwegovergangen, beperken van doorgaand vrachtverkeer in de dorpskernen en een betere afstemming van openbaar vervoer op de vraag van de Kalmthoutenaar.
En het marktplein! Elke inwoner heeft er zijn mening over. Gwen wil helpen deze parking om te vormen tot een echte groene polyvalente ontmoetingsplaats van en voor Kalmthout.
Kortom, met Gwen Vergouwen gaat het echt vooruit - ook voor fietsers die soms de wind van voor hebben!